Zadzwoń: 695 400 049

Profesjonalna pomoc przy restrukturyzacji spółek kapitałowych, osobowych oraz cywilnych. Oferujemy również skup zadłużonych spółek oraz pomoc przy upadłości lub likwidacji spółek.

Zaufaj grupie specjalistów z dziedziny prawa handlowego oraz upadłościowego z ponad 15-letnim doświadczeniem w przeprowadzaniu restrukturyzacji.

Zakładanie nowych spółek

Upadłość / likwidacja spółek

Oferujemy kompleksową obsługę procesu zakładania nowych spółek oraz przekształcenia spółek już istniejących. Najbezpieczniejszą formą prowadzenia działalności gospodarczej to spółka akcyjna. Warto rozważyć, czy nie wybrać tej spółki dla rozwoju własnego biznesu. Prowadzisz działalność gospodarczą jako osoba fizyczna, funkcjonujesz w spółce osobowej lub w spółce z ograniczoną odpowiedzialnością – każdą z nich można przekształcić w spółkę akcyjną.

Rozważ, czy nie warto prowadzić działalności gospodarczej w bezpieczny sposób.

Pamiętaj, restrukturyzację można podjąć na każdym etapie działalności gospodarczej. Naszym doświadczeniem od 15 lat wspomagamy przedsiębiorców, którzy mają problemy z płynnością finansową. Chętnie udzielimy dodatkowych informacji lub umówimy się na spotkanie.

Współpracujemy z Kancelarią Radcy Prawnego www.fraczyk.pl

Jeśli masz pytania lub problemy i poszukujesz pomocy - nie czekaj, skontaktuj się z naszym konsultantem telefonicznie: 695 400 049 pocztą e-mail: biuro@restrukturyzacje-spolek.pl lub wypełniając poniższy formularz kontaktowy:

e-mail: biuro@restrukturyzacje-spolek.pl telefon: 695 400 049
ul. Moniuszki 19/1, 31-869 Kraków Fax: 12 422 86 12