Zadzwoń: 695 400 049

Profesjonalna pomoc przy restrukturyzacji spółek kapitałowych, osobowych oraz cywilnych. Oferujemy również skup zadłużonych spółek oraz pomoc przy upadłości lub likwidacji spółek.

Zaufaj grupie specjalistów z dziedziny prawa handlowego oraz upadłościowego z ponad 15-letnim doświadczeniem w przeprowadzaniu restrukturyzacji.

Zakup zadłużonych spółek

Przeprowadzamy kompleksowo proces nabycia udziałów w zadłużonych spółkach. Sprzedaż spółki, która ma problemy z regulowaniem należności jest błyskawicznym rozwiązaniem dla jej właścicieli. Procedura sprzedaży spółki odbywa się w całkowitej zgodzie z obowiązującymi przepisami. Sporządzana jest pisemna umowa sprzedaży udziałów spółki z podpisami notarialnie poświadczonymi. Przygotowujemy wszystkie niezbędne dokumenty, protokoły, uchwały oraz inne formularze konieczne dla rejestracji nowych wspólników w KRS.

Na mocy umowy dotychczasowi wspólnicy stają się wolni od problemów związanych ze spółką.

Zastanów się, czy nie warto pozbyć się problemów z wierzycielami i komornikami.

Pamiętaj, restrukturyzację można podjąć na każdym etapie działalności gospodarczej. Naszym doświadczeniem od 15 lat wspomagamy przedsiębiorców, którzy mają problemy z płynnością finansową. Chętnie udzielimy dodatkowych informacji lub umówimy się na spotkanie.

Współpracujemy z Kancelarią Radcy Prawnego www.fraczyk.pl

Jeśli masz pytania lub problemy i poszukujesz pomocy - nie czekaj, skontaktuj się z naszym konsultantem telefonicznie: 695 400 049 pocztą e-mail: biuro@restrukturyzacje-spolek.pl lub wypełniając poniższy formularz kontaktowy:

e-mail: biuro@restrukturyzacje-spolek.pl telefon: 695 400 049
ul. Moniuszki 19/1, 31-869 Kraków Fax: 12 422 86 12